image

Labrador 01

Valkoinen

LABRADOR on yksi ylellisimmistä Pohjanmaan® verhoilunahoista. Labrador on semianiliininahka, jossa on kevyt hionta, mutta sen pinnassa on silti nähtävissä nahan luonnollinen kuviointi.

Labradorin valmistusprosessissa käytetään erittäin korkealaatuisia raakavuotia ja sen pintakäsittely on erittäin kevyt. Nahan tunnusmerkkejä ei pyritä peittämään prosessin eri vaiheissa. Vähäisiä värivivahde-eroja sekä luonnollisia arpia ja jälkiä voi esiintyä Labrador-nahassa.

Ohuen pintakäsittelyn vuoksi Labrador-nahka päästää läpi jonkin verran kosteutta, ja se on herkempi kulumiselle, kuumuudelle, roiskeille ja hielle. Siksi se vaatii suurempaa varovaisuutta käytössä ja on herkempi suoralle kosketukselle ihon kanssa.

Labrador on ollut vuodesta toiseen myydyin nahkalaatumme. Normaalin Labrador-nahan lisäksi mallistoon kuuluu upean kiiltävä LUX-versio sekä ylellinen METAL-versio, jossa kiillon lisäksi nahan pintaan on luotu elävä metallin hohto.

Nahka on miellyttävä ja pitkäikäinen verhoilumateriaali, joka vain paranee vanhetessaan. Nahka on kuitenkin aito luonnonmateriaali ja se vaatii hyvää hoitoa kestääkseen pitkään lähes uuden veroisena. Suosittelemme nahkahuonekalujen hoitoon ja suojaukseen Leather Master -tuotteita (www.leathermaster.fi). Noudata aina tuotteen mukana tulevia käyttöohjeita.