top of page

Sohvan kevyt ilme on viimeistelty siroilla, kartiomaisilla jaloilla, jotka tuovat lisämukavuutta myös siivoamiseen. Niin herkkä kuin tämä sohva onkin, sen sisään on kätketty kestävä täysipuinen runko, jolle annetaan 20 vuoden runkotakuu. Verhoilun voit valita oman mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Siro, kahden hengen sohva

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Ergonominen ja mukava

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista


Kahden istuttava sohva sopii mainiosti pieneen olohuoneeseen. Isommassa tilassa 2-istuttava sohva voi tuoda isomman sohvan rinnalle kaivattua lisätilaa. Aria-mallistoon kuuluvat myös 3-istuttava sohva sekä nojatuoli, joista muodostat helposti kokonaisen sohvaryhmän kotiisi.

Jos arvostat laatua ja kotimaista työtä, valitse tämä laadukas, erinomaisista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistettu sohva kotisi kuningattareksi.

Aria

2-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Aria

2-istuttava sohva

Aria

3-istuttava sohva

Aria

tuoli

Mukavuudesta ei tarvitse tinkiä pienessäkään tilassa, sillä kaunis 2-istuttava Aria-sohva tarjoaa huippumukavat oltavat ja ergonomisen istuinasennon yhden tai kahden henkilön rentoutumishetkiin.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 2-istuttavat sohvat
bottom of page