top of page

Täysipuisella rungolla on 20 vuoden takuu, ja laadukkaat jousitukset tarjoilevat kestävää istuinmukavuutta. Kevyet, korkeat jalat antavat nojatuolille herkän ilmeen ja helpottavat siivoamista. Verhoilun voit itse valita useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Sulavalinjainen, kestävä nojatuoli

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Mukava ja jämäkkä istua

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista


Nojatuoli on näppärä kaluste, sillä se tuo istumamukavuutta kodin moniin tiloihin tai sohvaryhmän jatkeeksi. Mukava nojatuoli on selälle hyvä, Aria-nojatuolissa istuinasento onkin optimaalinen ja tukeva.

Paras sohvaryhmä koostuu kauniin nojatuolin ympärille helposti Aria-malliston 2- ja 3- istuttavista sohvista. Kodin mukavuus syntyy laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistetuista kalusteista.

Aria

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Aria

2-istuttava sohva

Aria

3-istuttava sohva

Aria

tuoli

Paras nojatuoli on tukeva ja mukava istua. Se sujahtaa kauniisti vaikkapa lukunurkkaukseen tai täydentää sohvaryhmää kodin sydämessä.

Sulavalinjainen Aria-nojatuoli on käsityönä valmistettu, tukevarunkoinen mukavuustekijä kotiin kuin kotiin.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page