top of page

Käsityönä valmistettu sohva on kestävä, ja sen täysipuiselle rungolle annetaan 20 vuoden runkotakuu. Verhoilun voit valita monipuolisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Istuinmukavuutta lisäävät huippuergonominen istuma-asento sekä teräksinen no-zag-jousitus.


  • Käsityönä valmistettu sohva

  • Massiivipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Ergonomia ja mukavuus kohdillaan

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista


Sohvan korkeat, kartiomaiset jalat antavat kalusteelle kepeän ilmeen ja helpottavat huomattavasti myös sohvan alta siivoamista.

Duuri

2-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Duuri

2-istuttava sohva

Duuri

divaanivuodesohva

Duuri

tuoli

Duuri

vuodesohva

Tyylikäs 2-istuttava Duuri on skandinaavisen pelkistetty ja sen korkeiden jalkojen ansiosta sohvalta on helppo nousta ylös.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 2-istuttavat sohvat
bottom of page