top of page
ISKU

Käsityönä valmistettu lepotuoli on kestävä, ja sen täysipuiselle rungolle annetaan 20 vuoden runkotakuu. Verhoilun voit valita monipuolisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Istuinmukavuutta lisäävät huippuergonominen istuma-asento sekä teräksinen no-zag-jousitus.


  • Käsityönä valmistettu tuoli

  • Massiivipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Ergonomia ja mukavuus kohdillaan

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista


Lepotuolin korkeat, kartiomaiset jalat antavat kalusteelle kepeän ilmeen ja helpottavat huomattavasti myös sohvan alta siivoamista.

Duuri

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Duuri

2-istuttava sohva

Duuri

divaanivuodesohva

Duuri

tuoli

Duuri

vuodesohva

Tyylikäs Duuri-lepotuoli on skandinaavisen pelkistetty ja sen korkeiden jalkojen ansiosta tuolilta on helppo nousta ylös.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page