top of page
ISKU

Toimivan kokonaisuuden saat Aino-sarjan tuoleilla tai mikäli kaipaat hieman persoonallisempaa ratkaisua, yhdistä pöytään Aino-sarjan penkki.


  • Kolme eri koko saatavilla, suurin pöytä tarjoaa tilaa niin perheelle kuin ystäville, sillä suurimman pöydän ääreen istutat jopa 10 henkeä!

  • Yksinkertaisen tyylikäs muotoilu

  • Pyöristetyt kansilevyn kulmat tuovat pehmeyttä pöydän ilmeeseen


Istahda rennosti kahvikupposen pariin tai istuta koko suku viettämään illallisjuhlia. Kolmesta eri koosta löytyy jokaiseen kotiin täydellisesti sopiva pöytä. 

Eva-ruokapöytä on käsityötä ja runko on valmistettu massiivipuusta. Kansilevy on viilutettua MDF-levyä. Pöytä on saatavilla viidellä eri puunsävyllä.

Eva

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Eva

ruokapöytä

Jos tyylisi sisustaa on selkeä ja skandinaavinen, Eva-ruokapöytä on oivallinen valinta kotisi sydämeen. Elegantti ja keveä, ohuella kansilevyllä varustettu ruokapöytä on ilmava, mutta tukeva kaluste jokaiseen kotiin. 

Tämä sirolinjainen pöytä sopii monenlaiseen sisustukseen ja sen ympärille on helppo koota mieleisesi ruokatuolit.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page