top of page
Open Site Navigation

Voit valita ruokatuolin istuinosan värin useasta eri vaihtoehdosta.


  • Monikäyttöinen pinnatuoli

  • Kestää aktiivista käyttöä arjessa

  • Käsityönä valmistettu

  • Toimitetaan valmiiksi kasattuna


Pinnatuolin voi yhdistää moneen sisustukseen ja sillä on käyttöä muuallakin kuin ruokapöydän ympärillä. Kevyt pinnatuoli on hyvä lisäistuin myös kodin muihin oleskelutiloihin, ja tarvittaessa se toimii hienosti myös persoonallisena sisustuselementtinä, kokeile vaikka yöpöydäksi. 


Iida

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Iida

ruokatuoli

Pinnatuoli on perinteitä rakastavan sisustajan varma valinta! Pinnatuolit ovat siroja, kevyitä, kestäviä ja monikäyttöisiä. 

Iida-ruokatuoli on valmistettu kestävästä koivusta ja toimitetaan sinulle ammattilaisen valmiiksi kokoamana. Nosta tuoli paketista suoraan käyttöön!

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page