top of page
Open Site Navigation

Kantri ruokapöytä on

  • Kaunis perinteinen ruokapöytä

  • Kapeat jalat, pöydän alle sopii leveämpikin tuoli

  • Saatavana useampi eri koko

  • Tilattavissa myös jatkopöytänä


Ruokapöydän ääressä on totuttu harrastamaan, tekemään töitä tai läksyjä sekä kokoontumaan muuten vain yhteen perheen ja ystävien kanssa, ja siksi pöydän onkin syytä olla tilava. Kapeiden jalkojen ansiosta tämän ruokapöydän ääreen mahtuu leveämpikin tuolimalli.


Käsityönä tehtyä Kantri-ruokapöytää on saatavana useassa eri kokoluokassa, jatkopalalla tai ilman. Lisäksi voit valita pöydän massiivikoivuisten jalkojen sekä kannen puuvärin joko maalattuna tai petsattuna eri sävyissä. 


Kantri-ruokapöytä, kuten muutkin Pohjanmaan ruokailukalusteet, valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla suomalaisiin koteihin sopiviksi.

Kantri

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Kantri

ruokapöytä

Ruokapöytä on yksi kodin suosikkipaikoista, sillä sen äärellä vietetään mukavia yhteisiä hetkiä ruuan parissa.


Kantri-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page