top of page
ISKU

Tarjolla useita kauniita sävyjä, kuten skandinaavinen valkoisen ja lakatun tammen yhdistelmä sekä aina tyylikäs kokomusta.


  • Siro ja kevyt sohvapöytä

  • Sopii monenlaiseen sisustukseen

  • Kestää kovaakin käyttöä

  • Käsityönä valmistettu


Sohvapöytä on kaivattu kaluste olohuoneessa. Sen täytyy tarjota riittävästi laskutilaa valtaamatta koko sohvan edustaa. Sohvapöydän tulee olla myös helppohoitoinen ja helposti siirreltävä. Etenkin lapsiperheissä myös sohvapöydän kestävyydellä on väliä. 


Noora

sohvapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Noora

sohvapöytä

Kevyt ja siro, soikean mallinen sohvapöytä istuu hyvin monenlaiseen sisustukseen. 100 cm leveä sohvapöytä tarjoaa laskutilaa leffaeväille, suosikkilehdille ja kodin viihdelaitteiden kaukosäätimille.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki muut tuotteet Sohvapöydät
bottom of page