top of page
ISKU

Scandic-tuolit toimitetaan sinulle valmiiksi koottuna, joten saat tuolit suoraan käyttöön ilman kasaamisen vaivaa! Tehtaalla valmiiksi kasatun ruokatuolin liitokset kestävät pitkään aikaa ja jokapäiväistä käyttöä. Ruokatuolien kaveriksi voit hankkia myös tyylikkään Scandic-ruokapöydän.


  • Miellyttävä ruokatuoli

  • Käsityönä valmistettu

  • Valitse haluamasi väri

  • Toimitetaan valmiiksi kasattuna

  • Katso myös saman sarjan Scandic-ruokapöytä


Selkää tukeva ruokatuoli on hyvä hankinta, sillä ruokapöydän ääressä vietetään runsaasti aikaa myös ruokailujen ulkopuolella. Scandic-tuolissa on kaareva puinen selkänoja, joka tukee istujan selkää juuri oikeasta kohdasta.


Tämä täysipuinen keittiön tuoli kootaan valmiiksi tehtaalla, joten sen liitokset kestävät hyvin kovaakin kulutusta. 

Scandic

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Scandic

ruokapöytä

Scandic

ruokatuoli

Scandic-ruokatuolissa on mukava istuskella, sillä kaareva selkänoja tarjoaa selälle miellyttävän tuen. Tuoli on käsityönä valmistettu ja sen runko on kestävää koivua. Tuolin istuinlevy on maalattua MDF-levyä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit Suosikit
bottom of page