top of page
ISKU

Sola on käsityönä valmistettu, ja vaikka sen runko on kevyt, se on kestävää täysipuuta ja vakuutettu 20 vuoden runkotakuulla. Korkeat jalat lisäävät sohvan kepeän ilmavaa ilmettä ja helpottavat myös siivoamista sohvan alta. Sohvan verhoilun voit valita useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Siro ja kestävä 2-istuttava sohva

  • Käsityönä valmistettu sohva

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Mukava istua, kaunis katsella

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista


Laadukas sohva olohuoneeseen löytyy Pohjanmaan valmistamista laadukkaista ja moderneista kalusteista. Sola-sarjasta voit valita tarpeesi mukaan kahden tai kolmen istuttavan sohvan tai tilavan avokulmasohvan. Samaan sarjaan kuuluu myös tyylikäs rahi.


Sola on kepeän näköinen ja kaunis muotoilultaan. Voit itse vaikuttaa sohvan ulkonäköön valitsemalla sisustukseen sopivan verhoilun. Sohvamallisto on laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistettu, joten valitsemasi sohva palvelee sinua varmasti vuosikymmenien ajan.

Sola

2-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Sola

2-istuttava sohva

Sola

3 XL-istuttava sohva

Sola

3-istuttava sohva

Sola

avokulma

Sola

rahi

Kepeän näköinen, mutta kestävä Sola-sohva tarjoaa tilaa ja istuinmukavuutta pieneenkin tilaan. Sohva on syvä ja sen istuinpehmusteet muhkeat, mutta jämäkät, ja niiden alta löytyy teräksinen no-zag-jousitus.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 2-istuttavat sohvat
bottom of page