top of page
ISKU

Istuma-asento tällä sohvalla on mukavan ryhdikäs ja tuntuvan jämäkkyyttä lisää teräksinen no-zag-jousitus. Korkeat jalat lisäävät sohvan kevyttä ilmettä ja helpottavat siivoamista sohvan alta. Sohvan verhoilun voit valita sadoista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Siro, mutta kestävä 3-istuttava sohva

  • Käsityönä valmistettu sohva

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Mukava istua, kaunis katsella

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista


Trendikäs sohva olohuoneeseen löytyy varmasti Sola-malliston kalusteista. Voit valita tarpeesi mukaan kolmen tai kahden istuttavan sohvan tai tilavan avokulmasohvan. Samaan sarjaan kuuluu myös tyylikäs rahi. 


Sola on keveän näköinen ja tyylikäs. Voit itse vaikuttaa sohvan ulkonäköön valitsemalla sisustukseen sopivan verhoilun. Pohjanmaan sohvamallisto on laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla yksilöllisesti valmistettu, joten valitsemasi sohva palvelee sinua varmasti vuosikymmenien ajan.

Sola

3 XL-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Sola

2-istuttava sohva

Sola

3 XL-istuttava sohva

Sola

3-istuttava sohva

Sola

avokulma

Sola

rahi

Sola on trendikäs, kepeän näköinen ja sirorakenteinen kolmen istuttava sohva, jossa on mukava rentoutua ja viettää aikaa läheisten kanssa. Sohva on käsityönä valmistettu, ja vaikka sohvan runko on kevyt, on se kestävää täysipuuta ja vakuutettu 20 vuoden runkotakuulla valmistajan toimesta.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 3-istuttavat sohvat
bottom of page