top of page
ISKU

Käsityönä valmistetun sohvan runko on tukevaa täysipuuta ja sille annetaan 20 vuoden runkotakuu. Teräksinen no-zag-jousitus tuo ryhtiä istuttavuuteen.

Korkeat jalat lisäävät sohvan kevyttä ilmettä ja helpottavat myös siivoamista sohvan alta. Sohvan verhoilun voit valita useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Tyylikäs ja kevyt avokulmasohva

  • Käsityönä valmistettu sohva

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Mukava istua, kaunis katsella

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista


Avokulmasohva tarjoaa runsaasti tilaa rentoutumiseen, illanviettoon tai vaikkapa päiväunille. Sola-avokulmasohvassa riittää istuinsyvyyttä, hellivää pehmeyttä sekä ryhdikästä jämäkkyyttä. Mikäli avokulmasohva on liian suuri sinun olohuoneeseen, voit tutustua myös saman sarjan kahden ja kolmen istuttaviin sohviin. Mallistoon kuuluu myös kaunis rahi, jolla täydennät valitsemasi sohvakaluston.


Sola-mallisto on laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistettu, joten valitsemasi sohva palvelee sinua varmasti vuosikymmenien ajan.

Sola

avokulma
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Sola

2-istuttava sohva

Sola

3 XL-istuttava sohva

Sola

3-istuttava sohva

Sola

avokulma

Sola

rahi

Tilava ja kevyt avokulmasohva tuo oleskeluhuoneeseen tyyliä ja mukavuutta. Sola-avokulmasohva on trendikäs, selkeälinjainen ja tilava istua. 

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat Avokulmat
bottom of page