top of page
ISKU

Käsityönä valmistetun rahin täysipuiselle rungolle annetaan 20 vuoden runkotakuu, joten kaluste tuo sinulle iloa pitkään. Rahin verhoilun voit valita useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Kevyt ja trendikäs rahi

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Sopii yhteen Sola-sohvien kanssa


Sola-mallistoon kuuluva rahi viimeistelee saman sarjan sohvakaluston. Yhdistä rahi saman sarjan kahden tai kolmen istuttavaan sohvaan tai tilavaan avokulmasohvaan. Voit tietysti hankkia tämän kauniin rahin myös minkä tahansa muun sohvakokonaisuuden kaveriksi. 


Olohuoneen kaikkien kalusteiden hankinnan suosittelemme aloittamaan laatu edellä, hankinnan tulee kestää käyttöä, aikaa ja miellyttää katsojan silmää. Pohjanmaan valmistamassa Sola-mallistossa yhdistyvät sekä laadukkaat materiaalit, että paras ammattitaito.

Sola

rahi
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Sola

2-istuttava sohva

Sola

3 XL-istuttava sohva

Sola

3-istuttava sohva

Sola

avokulma

Sola

rahi

Rahi on mainio lisä sohvakokonaisuuteen, sillä se toimii jalkojen alusena sohvan edessä, lisäistuimena yllätysvieraille sekä tarvittaessa myös sohvapöytänä tarjottimen kanssa. 

Sola-malliston siro rahi sopii hyvin yhteen saman sarjan sohvien tai minkä tahansa muun sohvakaluston kanssa.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki muut tuotteet Rahit
bottom of page