top of page
ISKU

Torino on äärimmäisen helposti muokattavissa eri tarpeisiin, ja sujahtaa jokaiseen olohuoneeseen luomaan harmonista ilmettä. Erilaisista moduuleista koostat halutessasi täysin omaan kotiisi sopivan rentoutumiskeitaan.


Torino-modulisohva on

  • Ylellistä istuintilaa jopa kuudelle henkilölle

  • Ihana yhdistelmä pehmeitä istuintyynyjä, ja tukevaa ergonomista istuvuutta

  • Sopii monenlaiseen sisustustyyliin ja kotiin aina modernista klassiseen

  • Mahdollisuus tilata näppärällä vuodemekanismilla maksimoimaan sohvan monikäyttöisyyttä

  • Verhoilun voit valita lukuisista hurmaavista kangas- ja nahkavaihtoehdoista

  • Upeaa ammattilaisen valmistamaa käsityötä, joka takaa massiivipuurungolle jopa 20 vuoden takuun


Selän linjakas rakenne suunnitellaan aina parasta ryhtiä ja ergonomiaa mukaillen, joka takaa kestävän ja laadukkaan rentoutumispaikan kotiisi. Kätevän vuodemekanismin ansiosta sohva taipuu myös vuodesohvaksi, johon mahtuu parhaimmillaan jopa kolme nukkujaa.

Kulmasohvan kaveriksi löytyy Torino 2-istuttava, 3-istuttava vuodesohva, sekä Torino rahi muodostamaan näyttävän sohvaryhmän osaksi olohuoneen sisustusta.


Torino

modulisohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Torino

2-istuttava sohva

Torino

modulisohva

Torino

rahi

Torino

vuodesohva

Trenditietoisen ja tilaa rakastavan sohvavalinta. Tässä sohvassa mahtuu viettämään leffailtaa isompikin perhe tai kaveriporukka.

Kulmasohvan isot, pehmeät tyynyt ja napakka istuinmukavuus tarjoaa puitteet ylelliselle kotoilulle. Kestävä ja laadukas massiivipuinen runko takaavat sohvalle pitkän iän.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat Kulmasohvat
bottom of page