top of page
ISKU

Minimalistisen ja kevyen olomuotonsa ansiosta rahi on helposti liikuteltavissa huoneesta toiseen, tehden siitä entistä monikäyttöisemmän.


Torino-rahi on

  • Trendikkään ajaton

  • Ihastuttaa monikäyttöisyydellään

  • Verhoilun voit valita lukuisista ylellisistä ja laadukkaista kangas- ja nahkavaihtoehdoista

  • Upeaa huonekalualan ammattilaisten valmistamaa käsityötä, joka takaa täyspuurungolle 20 vuoden takuun


Yhdistyy upeasti Torino-sarjan 2-istuttavan, 3-istuttavan vuodesohvan ja modulisohvan kanssa täydelliseen harmoniaan. Monimuotoisuutensa ansiosta se sopii myös esimerkillisesti eteisen penkiksi, tai vaatehuoneen istuimeksi.


Torino

rahi
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Torino

2-istuttava sohva

Torino

modulisohva

Torino

rahi

Torino

vuodesohva

Pitkän päivän jälkeen on rentouttavaa nostaa jalat rahille ja rauhoittua katsomaan hyvää elokuvaa tai hiljentyä ihailemaan takkatulen loimua. Osana sohvaryhmää Torino-rahin avulla saat pieneenkin sohvaan lisää istuinmukavuutta. Se toimii helposti divaanin roolissa, joka luo optimaalisen ja ergonomisen istuinkokemuksen käyttäjälleen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki muut tuotteet Rahit
bottom of page