top of page
ISKU

Istuinkannen ja jalkojen pyöreys tuovat jakkaran muotoiluun pehmeyttä.


  • Tätä suloista pikkujakkaraa käytät jokaisessa kodin tilassa, niin lastenhuoneessa kuin kukkapöytänä

  • Vilja-jakkaraa löytyy kolmessa koossa, pikkujakkaran lisäksi siitä on saatavilla 42 cm korkea versio sekä saarekejakkara. Halkaisija säilyy samana kaikissa kokovaihtoehdoissa

  • Jakkaran voi valita kolmessa eri puun sävyssä


Jakkara sopii loistavasti moderniin skandinaaviseen kotiin, mutta yhtä lailla se sulautuu osaksi perinteisempääkin sisustusta. 

Istuinkannen reikä tuo tuoliin ilmavuutta ja mukavan, silmään tarttuvan yksityiskohdan, mutta sen avulla jakkaraa on myös helppo siirrellä.

Vilja

pikkujakkara
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Vilja

jakkara

Vilja

pikkujakkara

Vilja

saarekejakkara

Tämä söpö, mutta tukeva apujakkara on valmistettu ammattitaidolla ja vanhoja käsityöläisperinteitä kunnioittaen. Jakkaran jalat ovat massiivitammea ja istuinkansi tammiviilutettua MDF-levyä. 

Vilja-jakkara on ilmeeltään leikkisä, mutta moderni.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Jakkarat
bottom of page