top of page
ISKU

Labrador 01

Labrador 01

Labrador 03

Labrador 03

Labrador 05

Labrador 05

Labrador 06

Labrador 06

Labrador 22

Labrador 22

Labrador 23

Labrador 23

Labrador 24

Labrador 24

Labrador 32

Labrador 32

Labrador 43

Labrador 43

Labrador 81

Labrador 81

Labrador

Labrador on yksi ylellisimmistä Pohjanmaan® verhoilunahoista. Labrador on semianiliininahka, jossa on kevyt hionta, mutta sen pinnassa on silti nähtävissä nahan luonnollinen kuviointi. 


Labradorin valmistusprosessissa käytetään erittäin korkealaatuisia raakavuotia ja sen pintakäsittely on erittäin kevyt. Nahan tunnusmerkkejä ei pyritä peittämään prosessin eri vaiheissa. Vähäisiä värivivahde-eroja sekä luonnollisia arpia ja jälkiä voi esiintyä Labrador-nahassa. 


Ohuen pintakäsittelyn vuoksi Labrador-nahka päästää läpi jonkin verran kosteutta, ja se on herkempi kulumiselle, kuumuudelle, roiskeille ja hielle. Siksi se vaatii suurempaa varovaisuutta käytössä ja on herkempi suoralle kosketukselle ihon kanssa.


Labrador on ollut vuodesta toiseen myydyin nahkalaatumme. Normaalin Labrador-nahan lisäksi mallistoon kuuluu upean kiiltävä LUX-versio sekä ylellinen METAL-versio, jossa kiillon lisäksi nahan pintaan on luotu elävä metallin hohto. 


Nahka on miellyttävä ja pitkäikäinen verhoilumateriaali, joka vain paranee vanhetessaan. Nahka on kuitenkin aito luonnonmateriaali ja se vaatii hyvää hoitoa kestääkseen pitkään lähes uuden veroisena. Suosittelemme nahkahuonekalujen hoitoon ja suojaukseen Leather Master -tuotteita (www.leathermaster.fi). Noudata aina tuotteen mukana tulevia käyttöohjeita.

bottom of page