top of page
ISKU

Jaloilla voit personoida valitsemasi sohvan tai lepotuolin. 

Mallistostamme löytyy useita sävy- ja materiaalivaihtoehtoja.

 

Varmista aina tapauskohtaisesti jälleenmyyjältä, että valittu jalka sopii malliin.

​Jaloilla voit personoida valitsemasi sohvan tai lepotuolin.  Mallistostamme löytyy useita sävy- ja materiaalivaihtoehtoja. Varmista aina tapauskohtaisesti jälleenmyyjältä, että valittu jalka sopii malliin.

Tuotteemme ovat räätälöitävissä mieleiselläsi verhoilumateriaalilla. 

 

Huomioithan, että sivujemme värimallit ovat suuntaa-antavia.  Värisävyt voivat poiketa todellisista, johtuen näytön asetuksista jne. Tarkista nahan sävy ennen ostoa värimalleista, jotka löytyvät jälleenmyyjiltämme.

​Tuotteemme ovat räätälöitävissä mieleiselläsi verhoilumateriaalilla.  Huomioithan, että sivujemme värimallit ovat suuntaa-antavia.  Värisävyt voivat poiketa todellisista, johtuen näytön asetuksista jne. Tarkista nahan sävy ennen ostoa värimalleista, jotka löytyvät jälleenmyyjiltämme.

Tuotteemme ovat räätälöitävissä mieleiselläsi verhoilumateriaalilla. 

 

Sivuillamme esitettyjen verhoiluvaihtoehtojen lisäksi valikoimaamme sisältyy lukuisia muita verhoilukankaita. Koko valikoimaan pääset tutustumaan jälleenmyyjiemme toimipisteissä.

 

Huomioithan, että sivujemme värimallit ovat suuntaa-antavia. Värisävyt voivat poiketa todellisista, johtuen näytön asetuksista jne. Tarkista kankaan sävy ennen ostoa värimalleista, jotka löytyvät jälleenmyyjiltämme.

​Tuotteemme ovat räätälöitävissä mieleiselläsi verhoilumateriaalilla.  Sivuillamme esitettyjen verhoiluvaihtoehtojen lisäksi valikoimaamme sisältyy lukuisia muita verhoilukankaita. Koko valikoimaan pääset tutustumaan jälleenmyyjiemme toimipisteissä. Huomioithan, että sivujemme värimallit ovat suuntaa-antavia.  Värisävyt voivat poiketa todellisista, johtuen näytön asetuksista jne. Tarkista kankaan sävy ennen ostoa värimalleista, jotka löytyvät jälleenmyyjiltämme.

Useimpiin tuotteisiimme voit valita mieleisesi viimeistelyn.

 

Puuvärit ja -laadut ovat mallikohtaisia. Tarkista jälleenmyyjältäsi valitsemaasi tuotteeseen saatavat viimeistelyvaihtoehdot.

 

Sivuillamme esitetyt värimallit ovat suuntaa-antavia. Värisävyt voivat poiketa todellisista, johtuen näytön asetuksista jne. 

Tarkista sävy ennen ostoa värimalleista, jotka löytyvät jälleenmyyjiltämme.

​Useimpiin tuotteisiimme voit valita mieleisesi viimeistelyn. Puuvärit ja -laadut ovat mallikohtaisia. Tarkista jälleenmyyjältäsi valitsemaasi tuotteeseen saatavat viimeistelyvaihtoehdot. Sivuillamme esitetyt värimallit ovat suuntaa-antavia. Värisävyt voivat poiketa todellisista, johtuen näytön asetuksista jne.  Tarkista sävy ennen ostoa värimalleista, jotka löytyvät jälleenmyyjiltämme.

Mallistostamme löytyy useita recliner- eli mekanismituolivaihtoehtoja.

Vakiomalli on usein pyörivä ja keinuva tuoli, jossa on musta kahvalaukaisin.

Tuolimallista riippuen siihen on saatavana esim. pyöreä kahvalaukaisin, sähkö- tai akkutoiminen mekanismi, keinumisen pysäytysmekanismi, metallikahva tai metallilaippa jalkaosan päälle.

Kysy mekanismituolin lisäoptioista jälleenmyyjältäsi.

 

Mallistostamme löytyy myös useita vuodemekanismivaihtoehtoja. 

Vuodemekanismit ovat mallikohtaisia ja niiden toiminta on esitetty videoilla.

​Mallistostamme löytyy useita recliner- eli mekanismituolivaihtoehtoja. Vakiomalli on usein pyörivä ja keinuva tuoli, jossa on musta kahvalaukaisin. Tuolimallista riippuen siihen on saatavana esim. pyöreä kahvalaukaisin, sähkö- tai akkutoiminen mekanismi, keinumisen pysäytysmekanismi, metallikahva tai metallilaippa jalkaosan päälle. Kysy mekanismituolin lisäoptioista jälleenmyyjältäsi. Mallistostamme löytyy myös useita vuodemekanismivaihtoehtoja.  Vuodemekanismit ovat mallikohtaisia ja niiden toiminta on esitetty videoilla.

bottom of page