top of page
ISKU

Labrador Lux 33

Labrador Lux 33

Labrador Lux 34

Labrador Lux 34

Labrador Lux

Labrador on ollut vuodesta toiseen myydyin nahkalaatumme. Klassisen Labrador-nahan lisäksi mallistoon kuuluu upean kiiltävä LUX-versio sekä ylellinen METAL-versio, jossa kiillon lisäksi nahan pintaan on luotu elävä metallin hohto.


Labrador on semianiliininahka, jossa on kevyt hionta. Sen pinnassa on kuitenkin nähtävissä nahan luonnollinen kuviointi. Labradorin valmistusprosessissa käytetään erittäin korkealaatuisia raakavuotia ja sen pintakäsittely on erittäin kevyt. Luonnon aiheuttamia aidon nahan tunnusmerkkejä ei pyritä peittämään prosessin eri vaiheissa. Labrador-nahassa voi esiintyä vähäisiä värivivahde-eroja sekä luonnollisia arpia ja jälkiä.


Ohuen pintakäsittelynsä vuoksi Labrador-nahka päästää läpi jonkin verran kosteutta, ja se on herkempi kulumiselle, kuumuudelle, roiskeille ja hielle. Siksi se vaatii suurempaa varovaisuutta käytössä ja on herkempi suoralle kosketukselle ihon kanssa.


Nahka on miellyttävä ja pitkäikäinen verhoilumateriaali, joka vain paranee vanhetessaan. Nahka on kuitenkin aito luonnonmateriaali ja se vaatii hyvää hoitoa kestääkseen pitkään lähes uuden veroisena. Suosittelemme nahkahuonekalujen hoitoon ja suojaukseen Unitersin hoitotuotteita. Noudata aina tuotteen mukana tulevia käyttöohjeita.


Tutustu lisää hoitotuotteisiin:
Tuotteet > Hoitotuotteet

bottom of page