top of page
ISKU

Wild 03

Wild 03

Wild 04

Wild 04

Wild

Wild on aito aniliininahka, joka hurmaa luonnollisuudellaan ja ainutlaatuisella kauneudellaan. Wild-nahka on erittäin pehmeä ja taipuisa verhoilunahka, jossa korostuvat aidon nahan uniikit yksityiskohdat.

Wild-nahan valmistukseen käytetään ainoastaan parhaimpia eurooppalaisia nautaeläinten nahkoja. Nahassa on haluttu säilyttää sen luonnolliset piirteet ja elämän jäljet, kuten arvet, rypyt ja hiertymät. Nahan pintaa ei ole teollisesti korjailtu tai hiottu lainkaan, ja siksi nahan rakenne ja kauniit yksityiskohdat ovat selvästi nähtävissä.

Wild-nahka läpivärjätään käyttämällä aniliininahalle tarkoin valittuja väriaineita. Pintaan ei lisätä mitään muita viimeistelyjä. Tämäntyyppinen värjäyskäsittely parantaa nahan läpinäkyvyyttä ja pehmeyttä, ja säilyttää nahan luonnollisen ulkonäön. Jokainen nahkavuota imee väriainetta eri voimakkuudella nahan huokosista ja rakenteesta riippuen. Siten nahkaan syntyy värieroja, ja jopa saman nahkavuodan sisällä voidaan havaita eroavaisuuksia värisävyssä.

Verhoilunahkana Wild on ylellisen pehmeä ja patinoituu kauniisti ajan myötä. Kevyen pintakäsittelynsä vuoksi aniliininahka patinoituu kauniisti ja se on aidosti hengittävä – se on lämmin talvella ja viileä kesällä. Wild-nahka on myös erittäin imukykyinen, ja siksi suosittelemmekin sillä verhoiltuihin tuot-teisiin aina suojauskäsittelyä tehtaalla sekä säännöllistä käsittelyä nahanhoitoaineella (käytöstä riippuen 3-6 kertaa vuodessa).

Nahka on miellyttävä ja pitkäikäinen verhoilumateriaali, joka vain paranee vanhetessaan. Nahka on kuitenkin aito luonnonmateriaali ja se vaatii hyvää hoitoa kestääkseen pitkään lähes uuden veroisena. Suosittelemme nahkahuonekalujen hoitoon ja suojaukseen Unitersin hoitotuotteita. Noudata aina tuotteen mukana tulevia käyttöohjeita.


Tutustu lisää hoitotuotteisiin:
Tuotteet > Hoitotuotteet

bottom of page