top of page
ISKU

Ada-ruokatuolin saat kotiisi täysin käyttövalmiina, eli ammattilaisen valmistamana ja valmiiksi kokoamana.


  • Tyylikäs ja mukava ruokatuoli

  • Kestää vuosia aktiivista, arkista käyttöä

  • Käsityönä valmistettu

  • Toimitetaan valmiiksi koottuna

  • Selkänojassa kätevä kahva, joka vähentää sormenjälkiä ja helpottaa tuolin liikuttamista


Paras ruokatuoli tarjoaa vartalolle optimaalisen tuen sekä miellyttävän pehmeyden helppohoitoisuutta unohtamatta. Voit valita tuoliin haluamasi kankaan tai eriväriset jalat, kysy vaihtoehdoista lisää lähimmästä Masku-myymälästä.


Ruokapöydän ääressä istuinmukavuus on tärkeässä osassa, sillä ruokailutilassa vietetään runsaasti aikaa syömisen lisäksi myös seurustelun, töiden tai koulutehtävien parissa. Pehmustettu ruokatuoli parantaa istumisen viihtyvyyttä, mutta lisäksi se pehmentää sisustuksen kokonaisuutta, ja kangasmateriaalit vaikuttavat myös tilan kaikuun.


Pohjanmaan valmistamat ruokatuolit toimitetaan asiakkaalle valmiiksi kasattuna ja ovat heti valmiina käyttöön.


Ada-tuolissa on ryhdikäs selkänoja, jonka yläosan kätevä kahva helpottaa tuolin liikuttamista.

Ada, kuten kaikki Pohjanmaan ruokailukalusteet, valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla suomalaisiin koteihin sopiviksi.

Ada

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Ada

ruokatuoli

Selkeälinjainen, pehmustettu ruokatuoli on yksinkertaisen kaunis ruokailutilan kaluste. 

Ada-ruokatuolin runko on valmistettu kestävästä massiivikoivusta, ja päälliset laadukkaista pehmusteista sekä verhoilumateriaaleista.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.
Ruokatuolit Kaikki ruokaryhmät