top of page
ISKU

Sohva kahdella suurella tyynyllä tekee ilmeestä modernin ja pohjoismaista sisustustrendiä mukailevan. Se huokuu yksinkertaista tyylikkyyttä, mutta muhkeat istuintyynyt takaavat pehmeän lokoisan olon.


  • Suuret muhkeat istuintyynyt tekevät ilmeestä modernin

  • Viimeistele sohva mieleiseksesi lukuisista eri kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehdoista

  • Korkeat jalat helpottavat siivousta


Kestävä ja tyylikäs sohva on hankinta, jota et kadu. Kauniin ulkomuodon lisäksi paras sohva koostuu tukevasta rungosta, laadukkaista pehmusteista sekä päällisistä ja oman mielesi mukaisesti valitusta verhoilusta.

Aida

2.5-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Aida

2.5-istuttava sohva

Aida

3-istuttava sohva

Tämä upea skandinaavisuutta henkivä sohva on loistava valinta mihin tahansa tilaan. Nahkaverhoilulla ilme muuttuu ylellisen tyylikkääksi, kun taas kangasverhoilulla tuot sisustukseen pehmeyttä ja kotoisuutta. Valitsitpa minkä verhoilun tahansa, Aida on moderni valinta jokaiseen kotiin. 

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat 2.5-istuttavat sohvat 2-istuttavat sohvat
bottom of page