top of page
ISKU

Tämä pöytä on klassinen, aikaa sekä katsetta kestävä valinta jokaiseen kotiin.


  • Aino-baaripöytä on laatutietoisen valinta, sillä se on valmistettu käsityönä

  • Tyylikkäät viisteet pöytälevyn reunassa viimeistelevät ilmeen

  • Kauniisti alaspäin kapenevat jalat keventävät ilmettä


Valitse baaripöytä mustana tai valkoisena tai viidestä eri puun sävystä. Laajan värivalikoiman ansiosta Aino-baaripöytä sopii tilaan kuin tilaan. Toimii hyvin myös vaikka mökillä, kun pöydältä vaaditaan pienempää kokoa ulkonäköä unohtamatta.

Aino

baaripöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Aino

baaripöytä

Aino

jatkettava ruokapöytä

Aino

penkki

Aino

ruokapöytä

Aino

ruokatuoli

Aino

saareketuoli

Aino

työpöytä

Tällä linjakkaalla baaripöydällä tuot kotiisi mukavan rentoa tunnelmaa. Aino-baaripöytä sopii loistavasti ruokapöydäksi pieneen tilaan tai vaikka tilanjakajaksi avokeittiöön. 

Nauti kiireetön aamiainen pöydän ääressä tai tee siitä juhlien keskipiste täydentämällä sitä saman sarjan baarijakkaroilla.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Baaripöydät
bottom of page