top of page
ISKU

Myös ryhmän koko vastaa tarpeisiisi, sillä saat sen oman tarpeesi mukaisesti neljän tai jopa kahdeksan hengen mitoituksessa. Pöydän ja tuolit voi ostaa toki myös erikseen.


  • Tyylikäs ja kestävä ruokailuryhmä

  • Kokopuinen ruokapöytä

  • Tukevat, pehmustetut tuolit

  • 4- ja 8-hengen ruokaryhmät

  • Käsityönä valmistettu laaturyhmä


Ruokailutila on usein kodin sydän, sillä siellä vietetään aikaa muutoinkin kuin aterioinnin merkeissä. Kaunis ruokailuryhmä kruunaa tilan tarjoten oleskelumukavuutta sekä pöytätilaa kattaukselle, peleille, töille ja illanvietoille.


Tyylikäs ja selkeälinjainen ruokailuryhmä kestää myös sisustusmuutoksia. Alta-ruokailuryhmä, kuten kaikki Pohjanmaan ruokailukalusteet, valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla suomalaisiin koteihin sopiviksi.


Alta-ruokapöydästä on tilattavassa myös kaksiosainen, lankkupöydän tyylinen sekä harjatusta puusta valmistettu versio. Valkoinen pöytä ei ole saatavana harjattuna, sillä maalattua pintaa ei voi harjata.

Alta

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Alta

ruokapöytä

Alta

ruokatuoli

Pohjanmaan käsityönä valmistamat ruokailutilan kalusteet ovat laatua arvostavan sisustajan valinta.

Kokopuiseen Alta-ruokailuryhmään kuuluvat tukeva ja selkeälinjainen ruokapöytä sekä käyttöä kestävät, mukavasti pehmustetut ruokailutuolit.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page