top of page
ISKU

Pinnatuolin ajaton ilme on keveä ja ilmava ja se sopii kaveriksi niin vankkarakenteisemmalle kuin sirommallekin pöydälle. Anni on erinomainen valinta keittiöön kuin keittiöön tai vaikka kakkoskotiin mökille. Klassikko!


  • Ryhdikäs ja retrohenkinen tuoli koko perheelle

  • Sopii monenlaisien ruokapöytien yhteyteen, ylimääräiset tuolit näyttävät hyviltä vaikka nurkassa koristeena

  • Antaa kaarevan selkänojansa puolesta hyvän tuen selälle


Värivaihtoehtoina tuoleissa on mustan ja valkoisen lisäksi eri puun sävyt. Myös väriyhdistelmä on mahdollinen esim. musta runko ja istuinlevy lakattua tammea. Muokkaa itsellesi ruokatuoli omaan keittiöösi täydellisesti sopivaksi.

Anni

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Anni

ruokatuoli

Kehystä keittiösi ruokapöytä tällä suloisesti retrohenkisellä ruokatuolilla. Anni on ryhdikäs ja perinteinen ruokatuoli, joka sopii yhteen monen eri mallisen ruokapöydän kanssa. 

Tukevarakenteisen tuolin selkänoja on suunniteltu antamaan selälle paras mahdollinen tuki ja sen ääressä jaksaa istua pidemmilläkin illallisjuhlilla.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page