top of page

Sohvan korkeat, kartiomaiset jalat antavat kalusteelle modernin, kepeän ilmeen ja helpottavat huomattavasti sohvan alta siivoamista.


  • Kestävä ja kaunis sohva

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Viimeistelty egonomia ja istuinmukavuus

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista


Laadukas sohva tai sohvaryhmä on parhaimmillaan kodin sydän, joka kestää myös lapset ja lemmikit toivottaen koko perheen yhteisten illanviettojen äärelle. Siro sohvakalusto syntyy yhdistämällä kokonaisuuteen Aria 2-istuttavan sohvan sekä saman sarjan nojatuolin.

Sohvan valinta lähtee laadusta. Kotimainen Aria-sohva on valmistettu erinomaisista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla.

Aria

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Aria

2-istuttava sohva

Aria

3-istuttava sohva

Aria

tuoli

Käsityönä valmistettu tyylikäs ja siro sohva istuu kauniisti moneen tilaan. Tukeva, täysipuusta valmistettu runko kestää käyttöä, ja sille annetaankin 20 vuoden runkotakuu.

Sohvan verhoilun voit valita useista silmää hivelevistä kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Istuinmukavuutta lisäävät huippuergonominen istuma-asento sekä teräksinen no-zag-jousitus.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat 3-istuttavat sohvat
bottom of page