top of page
ISKU

Istuin- ja selkäosaa kiertävät tereet, jotka antavat tuoleille hienostuneen ja viimeistellyt ilmeen. Verhoiltu, mukava tuoli on sopivan keveä, eikä tee ruokailuryhmän kokonaisilmeestä liian raskasta.


  • Muhkean ja pehmeän istuinosan vuoksi täydellinen myös pidempiin illanistujaisiin

  • Tyylikkäät tereet tuolin verhoilun sivuilla


Verhoilun voi valita lukuisista eri nahka- tai kangasvaihtoehdoista. Tammijalat voi viimeistellä muutamalla eri värillä tai puun eri sävyissä.

Ariel

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Ariel

ruokatuoli

Jos tyylisi sisustaa on skandinaavinen, kokoa tyylikkäät Ariel-ruokatuolit kotisi sydämeen. Pehmustettujen tuolien ilme on suoralinjaisen pohjoismainen ja muhkean istuinosan takia tuoli on mukava vielä kuudennenkin ruokalajin jälkeen. 

Pehmeät Ariel-tuolit ovat täydellinen ratkaisu pitkään ruokapöydän ääressä viihtyville.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page