top of page
ISKU

Tämä tuoli sopii moneen kotiin, mutta hivelee erityisesti klassista sisustussilmää. Matalalla selkänojalla varustettu lepotuoli on muotokieleltään ajaton ja palvelee vuodesta toiseen menettämättä kimmoisuuttaan. 

Ryhdikkäällä istuinmukavuudellaan se on täydellinen illanviettoon –  tuolin pehmeässä syleilyssä viihtyy vieraatkin. Ariel on mittasuhteiltaan tasapainoinen ja hienostunut valinta kotiin.


  • Ajaton muotoilu tekee lepotuolista olohuoneesi kruunun vielä vuosienkin jälkeen

  • Istuu moneen sisustustyyliin, mutta sopii täydellisesti klassiseen makuun

  • Saatavilla useilla tyylikkäillä kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehdoilla


Pohjanmaan valmistaman sohvan massiivipuisella rungolla on aina 20 vuoden takuu. Istuinrungossa on käytetty loviliitoksia ja istuinjousia on aina vähintään neljä per istumapaikka. 

Sohvasta on saatavilla kahden ja kolmen istuttava sohvamalli sekä kulmasohva. Lisäksi tuoteperheestä löytyy perinteisen nojatuolin lisäksi recliner -versio eli nojatuoli, jossa mekanismi takaa istuinmukavuuden lisäämiseksi monipuoliset säädöt.

Ariel

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Ariel

2-istuttava sohva

Ariel

3-istuttava sohva

Ariel

mekanismituoli

Ariel

modulisohva

Ariel

tuoli

Ariel-lepotuolin syleilyssä arkisessakin elämässä on päivittäin ripaus loistokkuutta. Tuolin muhkea ulkonäkö tekee siitä ylellisen, niin ulkonäöltään, kuin istuttavuudeltaan. Leveät käsinojat antavat luvan levähdykseen ja suorastaan kutsuvat käpertymään nurkkaan hyvän kirjan kanssa.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page