top of page
ISKU

Kestävät Casillat valmistetaan käsityönä laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla. Kestävyyden kannalta huomioonotettavia seikkoja ovat rungon lisäksi myös pehmusteet, verhoilu sekä  aikaa ja sisustuksen trendimuutoksia kestävä ilme.

  • Muhkea ja kotoisa mekanismituoli

  • Käsityönä valmistettu

  • Ylellinen istuinmukavuus

  • Klassinen muotoilu

Casilla

Mekanismituoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Casilla

2-istuttava sohva

Casilla

3-istuttava sohva

Casilla

Mekanismituoli

Korkeaselkäinen Casilla on täydellinen, kun haluat istua ryhdikkäästi! Ryhdikäs ja korkeaselkäinen Pohjanmaan Kalusteen valmistama Casilla on laadukas ja selän rakenne on suunniteltu mukavuutta sekä ergonomiaa ajatellen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Mekanismituolit Kaikki tuolit
bottom of page