top of page
ISKU

Värivaihtoehtoja on useita: valkoiseksi maalatun kokonaisuuden sijaan voit halutessasi valita mieleisesi sävyn useista petsatun koivun kauniista variaatioista.


  • Kätevä jatkopöytä

  • Kestävä ja laadukas ruokapöytä

  • 4-8 hengelle

  • Käsityönä valmistettu

  • Valitse haluamasi sävyt

  • Katso myös saman sarjan ruokatuolit


Jatkopöytä on kätevä ratkaisu silloin, kun ruokailijoiden määrä pöydän ääressä vaihtelee. Saman sarjan ruokatuolit istuvat kauniisti pöydän ympärille, mutta voit yhdistää myös jotkin muut Pohjanmaan ruokatuolit valitsemaasi ruokapöytään. 


Pohjanmaan ruokailukalusteet valmistetaan aina laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla suomalaisiin koteihin sopiviksi.

Classic

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Classic

ruokapöytä

Classic

ruokatuoli

Classic-ruokapöytä on valmistettu käsityönä kestävästä koivusta. Classic-pöydästä on saatavana myös jatkopalallinen versio, jonka avulla pöydän mittaa voi pidentää riittämään suuremmalle joukolle ruokailijoita.


Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page