top of page
ISKU

Linjakas muotoilu tekee ilmeestä modernin ja pohjoismaista sisustustrendiä mukailevan. Se huokuu yksinkertaista tyylikkyyttä, mutta istuinergonomia takaa pehmeän lokoisan olon.


  • Sopii joustavasti erilaisiin koteihin, mutta erinomainen valinta ilmeeltään pohjoismaalaista sisustusta suosivalle

  • Hyvä tuki ristiselälle.

  • Viimeistele ilme kangas- tai nahkaverhoilulla tai niiden yhdistelmällä


Koosta kotiisi täydellisesti sopiva sohvakokonaisuus. Valitse omaan tyyliisi sopien Cloud tuoteperheen tuotteet tai muokkaa kokonaisuutta lepotuolilla. Cloud taipuu moneen tarpeeseen ja on ennen kaikkea ajaton sekä katsetta kestävä mallisto mihin tahansa kotiin. 

Cloud

Lepotuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Cloud

Lepotuoli

Cloud

vuodesohva

Cloud-mallisto lunastaa kaikki odotukset, joita sohvalle voi ylipäätään asettaa. Kauniin

ulkonäkönsä lisäksi Cloud on äärettömän mukava ja ihanan tuntuinen. Löhöily tämän

upeuden uumenissa on niin miellyttävää, ettei enää muualla tahtoisi aikaansa viettääkään!

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page