top of page
ISKU

Ainutlaatuinen muotoilu eri vyöhykeosineen takaavat maksimaalisen tuen vartalon eri osille. Korkea selkänoja rentouttaa pään, niskan ja yläselän, kun taas alaosa tuolista antaa erinomaisen hyvän tuen alaselälle. Tämän levänneemmäksi ei olo enää lepotuolilla muutu.


  • Kolme eri vyöhykettä selkäosassa tarjoilee tuen juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan

  • Istuinosan vyöhykkeet mukautuvat vartalon painon myötä niin, että reisiosa on korkeammalla kuin lantio-osa, jolloin istuinmukavuus vain paranee entisestään

  • Korkea selkänoja antaa niskalle luvan rentoutua, kun pää saa nojautua pehmeään selkänojaan


Comforto rakentuu isoon tai pieneen tilaan, sillä mallistosta voit valita joko 2-3 hengen sohvan tai kulmasohvan, joka on upea ilmestys missä tahansa olohuoneessa. 

Hanki kotiisi lisää istuinergonomiaa nojatuolilla, joka on saatavilla myös recliner -mekanismilla. Saman mekanismin saa myös sohvaan, joten voit maksimoida istumakokemuksen ja rentoutua koko vartalon voimin. 

Viimeistele ilme kangas- tai nahkaverhoilulla. Jalat on saatavilla kolmella eri puun sävyllä.

Comforto

2-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Comforto

2-istuttava sohva

Comforto

3-istuttava sohva

Comforto

mekanismisohva

Comforto

mekanismituoli

Comforto

modulisohva

Comforto

tuoli

Mukavuudessaan voittamaton Comforto on ulkonäöltään mahtava ja jylhän jämäkkä, mutta tarjoilee sitäkin täydellisemmän ergonomisen istumakokemuksen. 

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat 2-istuttavat sohvat
bottom of page