top of page
ISKU

Saat helposti koottua malliston eri istuinosa-, käsinoja- ja jalkavaihtoehdoista mieleisesi, jolloin se muuntuu juuri sellaiseksi kuin haluat. Voit valita sohvan verhoiluksi esimerkiksi kauniin struktuuripintaisen sekoitekankaan, jossa yhdistyvät luonnonkuidun arvokas ulkonäkö ja tuntu, sekä tekokuidun lujuus ja helppohoitoisuus, tai kenties ylellisen pehmeän ja kestävän aidon nahkaverhoilun?


  • Selkänojatyyny, jonka korkeutta voit säätää

  • Monipuolinen moduulisohva, jonka muodon ja mallin päätät sinä

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Käyttöä kestävät, laadukkaat materiaalit

  • Modernia tyyliä ja mukavuutta


Sohvan selän rakenne on suunniteltu mukavuutta sekä ergonomiaa ajatellen, antaen tukea istujan selälle ja tehden sohvasta jämäkän istua. Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat sen, että runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen ja paksut käsinojat sekä selkeä muoto tekevät ilmeestä napakan sekä ryhdikkään.

Copenhagen

modulisohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Copenhagen

2-istuttava sohva

Copenhagen

3-istuttava sohva

Copenhagen

modulisohva

Copenhagen

vuodesohva

Copenhagen-sohva on moderni ja todella näyttävä! 

Massiivinen Copenhagen on hyvä istua ja sohvan muotoilu on silmää hivelevä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat Kulmasohvat
bottom of page