top of page
ISKU

Matala sohva suurilla tyynyillä tekee ilmeestä modernin ja pohjoismaista sisustustrendiä mukailevan. Se huokuu yksinkertaista tyylikkyyttä, mutta muhkeat istuintyynyt takaavat pehmeän lokoisan olon.

  • Miellyttävän syvä istuinsyvyys takaa hyvän tuen jaloille

  • Sopii joustavasti erilaisiin koteihin, mutta erinomainen valinta ilmeeltään pohjoismaalaista sisustusta suosivalle

  • Viimeistele ilme kangas- tai nahkaverhoilulla tai niiden yhdistelmällä

Dalby taipuu moneen tarpeeseen ja on ennen kaikkea ajaton sekä katsetta kestävä sohva mihin tahansa kotiin. Tämä sohva on kotoilun ystäville.

Dalby

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Dalby

3-istuttava sohva

Dalby

Avokulma

Dalby mallisto on kestävä ja tyylikäs vaihtoehto kotiin, jossa laadullisia tekijöitä arvostetaan.

Upeat verhoiluvaihtoehdot sekä muotokieli tekevät sohvasta ylellisen ja kutsuvan. Käperry sohvan kulmaan, kääriydy vilttiin ja upota itsesi lempikirjasi sivuille seikkailuihin mukaan.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.3-istuttavat sohvat Kaikki sohvat
bottom of page