top of page
ISKU

Sohvan korkeat, kartiomaiset jalat antavat kalusteelle kepeän ilmeen ja helpottavat huomattavasti myös sohvan alta siivoamista.


  • Käsityönä valmistettu vuodesohva

  • Massiivipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Egonomia ja mukavuus kohdillaan

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista

  • Vuodeleveys 140 cm ja -pituus 189 cm


Vuodesohva sopii hyvin olohuoneeseen tai vierashuoneen vuoteeksi. 3-istuttava vuodesohva on hyvä kaluste esimerkiksi pienemmässä asunnossa tai mökillä, jossa toisinaan tarvitaan lisätilaa yövieraille.

Dali

vuodesohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Dali

Rahi

Dali

vuodesohva

Reilun kokoinen ja näppärästi toimiva vuodesohva palvelee käyttäjäänsä niin kolmen hengen istuimena kuin vierasvuoteena. 


Sohvassa on kätevä mekanismi, jonka avulla se muuntuu vuoteeksi pienellä vaivalla ilman monimutkaista levitysmekanismia.


Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat Vuodesohvat
bottom of page