top of page
ISKU

Asettele pöydälle kaunein maljakkosi tai tarjoile sen äärellä maukas iltapala. Tämän pöydän voi ottaa osaksi jokapäiväistä elämää.


  • Pyöristetyt jalat tuovat ilmeeseen leikkisyyttä

  • Pohjoismaiseen makuun suunniteltu olohuoneen pöytä

  • Persoonalliset, erottuvat muodot luovat mielenkiintoa


Diva-sarjasta löytyy neljä erikokoista ja -mallista versiota.

Pienin, halkaisijaltaan 50 cm pöytä kolmella jalalla ja isompi, halkaisijaltaan 100 cm pöytä neljällä jalalla. 


Persoonallisempia vaihtoehtoja ovat eri suorakaiteen muodoilla leikittelevät pöydät, joissa toisessa hauska yksityiskohta kansilevyssä. Lovettuun kohtaan voi laittaa vaikka kaukosäätimet. 


Pöydän saa viidellä eri puunsävyllä tai kahdella eri sävyjen yhdistelmällä. Leikittele rohkeasti ja valitse juuri sinun kotiisi sopiva yhdistelmä.

Diva

sohvapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Diva

sohvapöytä

Tästä upea ja persoonallinen sohvapöytä tanskalaishenkiseen sisustustyyliin ihastuneelle. Diva on moderni ja keveä pöytä, joka tuo ihanan lisän jokaiseen olohuoneeseen. 

Diva on keveärakenteinen, mutta käytössä tukeva pöytä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki muut tuotteet Sohvapöydät
bottom of page