top of page
ISKU

Elina-mekanismituoli tarjoaa tyyliä, joka istuu kauniisti jokaiseen kodin oleskelutilaan. Tuolin huoliteltu ilme syntyy kauniisti muotoillusta rungosta, sekä vartaloa tukevista istuinpehmusteista. Käsityönä valmistettu Elina-mekanismituoli on suunniteltu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista.


Pehmustetut käsinojat lisäävät istumisen nautintoa ja puiset jalat viimeistelevät kotoisan ulkomuodon. Tiesithän, että kaikkiin Pohjanmaan valmistamiin huonekaluihin voit valita verhoilun myös muista nahka- ja kangasvaihtoehdoista?


  • Kaunis ja mukava mekanismituoli

  • Kestävä ja ryhdikäs

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Saatavissa myös tuoliin sopiva rahi


Selkeälinjaisessa ja laadukkaassa mekanismituolissa on kestävyyden lisäksi panostettu keveyteen, mittasuhteisiin sekä hyvään istuttavuuteen. Runko on massiivipuuta ja istuinrungossa on käytetty perinteikkäitä loviliitoksia. Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat sen, että runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen ja kestävälle massiivipuurungolle valmistaja myöntää 20 vuoden takuun.


Elina

mekanismituoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Elina

mekanismituoli

Elina

rahi

Elina

tuoli

Klassista ryhdikkyyttä olohuoneeseen!

Pohjanmaan valmistamaan Elina-mekanismituoliin voit istahtaa lukemaan kirjaa tai katsomaan lempiohjelmaasi.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Mekanismituolit
bottom of page