top of page
ISKU

Istuinverhoilun voit valita laajasta kangasvalikoimasta oman mieltymyksen mukaan, ja tuolia on saatavana myös nahkaverhoilulla.


  • Klassinen ruokatuoli

  • Kestää arkista käyttöä pitkään

  • Kevyesti pehmustettu istuinosa

  • Käsityönä valmistettu

  • Toimitetaan valmiiksi koottuna


Elise-ruokatuoli on räätälöitävissä omaan sisustustyyliin sopivaksi. Tuolin korkea selkänoja tarjoaa hyvän tuen istujalle ja sirot jalat kalusteelle kevyen ilmeen. Ruokatuoli on myös kaunis yksittäinen sisustuselementti. 


Voit valita istuinosan verhoilumateriaalin sadoista kangas- tai nahkavaihtoehtoehdoista. Lisäksi voit valita tuolin jalat massiivikoivuisena tai massiivitammisena. Tämän tuolin saat kotiisi käyttövalmiina, eli ammattilaisen valmistamana ja kokoamana.

Elise

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Elise

ruokapöytä

Elise

ruokatuoli

Tukeva ja kestävä Elise-ruokatuoli on ruokapöydän klassikkotuoli. 

Tuoli on ajaton, korkea selkänoja tekee siitä tukevan sekä hyvän istua ja pystylinjat sekä sirot jalat luovat kevyen ilmeen. Lisäksi tuoli toimii hyvin myös vaikka yksittäistuolina eteisessä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page