top of page
ISKU

Tuolin niskatukea, selkänojaa ja jalkarahia voi säätää monipuolisesti. Selkänoja kallistuu lähes makuuasentoon kätevästi kahvaa vääntämällä. Jalustan avulla tuolia voi myös keinuttaa ja pyörittää. Tukeva istuinasento, jämäkät pehmusteet sekä teräksinen no-zag-jousitus viimeistelevät istuinmukavuuden. Tuolin verhoilun voit valita mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Tyylikäs ja tilava mekanismituoli

  • Monipuoliset säädöt, pyörivä jalka

  • Käsityönä valmistettu

  • Massiivipuiselle rungolle 20 vuoden takuu

  • Optimaalinen istuinasento

  • Lisähintaan saatavissa jämäkämpi Superior-istuin 10 vuoden takuulla


Mekanismituoli hemmottelee istujaansa. Tuolin monipuoliset säädöt takaavat, että istuma-asento on aina optimaalinen, ja lepoasentoon pääset helposti. Mekanismituoli sopii hyvin olohuoneeseen sohvakaluston jatkoksi, tai sen voi asettaa kodin lempinurkkaukseen rauhallisia rentoutumishetkiä varten.


Vuosia ryhtinsä säilyttävä ja mekanismeiltaan toimiva lepotuoli valmistetaan aina ammattitaidolla parhaista mahdollisista materiaaleista ergonomiaa unohtamatta. Tutustu lähimmässä myymälässä ja osta Ergo-mekanismituoli, viihdyt varmasti!

Ergo

mekanismituoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Ergo

mekanismituoli

Arvokkaan näköinen ja huippumukava mekanismituoli tuo kotiin sekä tyyliä, että rentoa tunnelmaa.

Ergo-mekanismituoli on tukeva, hemmottelevan tilava ja nimensä mukaisesti viimeisen päälle ergonominen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page