top of page
ISKU

Pohjanmaan käsityön ammattilaisten valmistama Fantasy-sohva on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista. Runko on massiivipuuta ja istuinrungossa on käytetty perinteikkäitä loviliitoksia. Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat sen, että runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen.

Fantasy

2-istuttava vuodesohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Fantasy

2-istuttava vuodesohva

Tehokkuuden multihuipentuma - käsityönä valmistettu laadukas sohva ja pehmeä vuode samassa paketissa!

Pohjanmaan valmistama kahden istuttava Fantasy-vuodesohva on upea lisä olohuoneeseen, ja se sopii jokapäiväiseen käyttöön eikä vain vieraita varten.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat Vuodesohvat
bottom of page