top of page
ISKU

Helppokäyttöisen Easy de Luxe –vuodemekanismin avulla muunnat sohvan perheelle löhöilypaikaksi tai vierasvuoteeksi muutamassa sekunnissa. Tilavassa vuodevaatelaatikossa voit säilyttää esimerkiksi Pohjanmaan omaa vuodesohvan mittoihin sopivaa petauspatjaa.


  • Käsityönä valmistettu vuodesohva

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Todella helppokäyttöinen mekanismi varavuoteen levittämiseen

  • Tyylikkäät pehmusteet sekä koristetyynyt

  • Sisältää vuodevaatelaatikon


Fantasy 3-istuttava vuodesohva on erinomainen kaluste esimerkiksi olo- tai vierashuoneeseen, sillä se muuntautuu tarvittaessa näppärästi varavuoteeksi tai perheen löhöilypaikaksi. Kestävä, tukevarunkoinen vuodesohva palvelee aikuiset, lapset ja lemmikitkin, joten sen hankintaan kannattaa panostaa.

Fantasy

3-istuttava vuodesohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Fantasy

3-istuttava vuodesohva

Tehokkuuden multihuipentuma - käsityönä valmistettu laadukas sohva ja pehmeä vuode samassa paketissa!

Pohjanmaan valmistama kolmen istuttava Fantasy-vuodesohva on upea lisä olohuoneeseen, ja se sopii jokapäiväiseen käyttöön eikä vain vieraita varten. Kappa- ja koristetyynyt tuovat hyvän ulkonäön lisäksi sisustuksellista moninaisuutta.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat Vuodesohvat
bottom of page