top of page
ISKU

Kangasverhoiltu tuoli pehmentää myös isomman ruokailutilan akustiikkaa vähentäen kaikua.


  • Luo oma tuolimallisi valitsemillasi jaloilla ja verhoilulla

  • Elegantti tuoli laatua ja tyyliä arvostavalle

  • Selkeälinjainen tuoli sopii monenlaisen pöydän ympärille

  • Tuolin verhoilu pehmentää tilaa ja hillitsee myös kaikumista


Feel-tuoli on tukeva istua, mutta keveä yleisilmeeltään. Valitse tuoliin verhoilu eri kangas- tai nahkaverhoiluvaihtoehdoista sekä mieleisesi jalat maalatun mustan ja valkoisen lisäksi kuudesta eri puun sävystä.

Feel

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Feel

ruokatuoli

Istahda Feel-tuoliin ja rentoudu hetki ruokapöydän ääressä. Tämä skandinaavista suoralinjaisuutta huokuva tuoli on erinomainen valinta mihin tahansa tilaan tuomaan ripaus tyylikkyyttä. 


Pehmustettu tuoli tarjoilee ihanan pehmeää istumamukavuutta. Tämä tuoli on pitkien illalliskutsujen järjestäjien unelmatuoli, jossa vieraat viihtyvät!

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page