top of page
ISKU

Pehmeä tuoli on mukava istua ja se vähentää myös ruokailutilan kaikua.


  • Valitse kahdesta koosta tarpeittesi mukainen tuoli. Istuinleveys tuolissa joko 55 cm tai hieman leveämpi 60 cm

  • Mukavuudessaan lyömättömässä Fine -ruokatuolissa viihtyy vaikka kuuden ruokalajin verran

  • Käsinojallinen tuoli on ylellisen näköinen, mutta palvelee täydellisesti myös varttuneempaa väkeä


Fine tuolin mukava muotoilu takaa ergonomisen istumakokemuksen. Alaspäin kapenevien jalkojen ansiosta tuolin yleisilme on keveä umpinaisesta istuinosasta huolimatta. Jalkojen pyöreys tuo kivaa pehmeyttä ilmeeseen. 


Tuolin verhoiluun on valittavissa useita eri materiaaleja. Myös jalat voi valita seitsemästä eri puun sävystä. Tuolin selkänojaan on myös mahdollista lisätä kahva, jonka avulla tuolin siirtely käy vaivattomasti.

Fine

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Fine

ruokatuoli

Maksimoi ruokailutilasi viihtyvyys Fine-ruokatuolilla. Tämä käsinojallinen tuoli huokuu ylellisyyttä ja pehmeyttä tarjoten rentouttavia hetkiä ruokapöydän ääressä. 

Panosta laadukkaisiin materiaaleihin ja ammattitaidolla valmistettuun käsityöhön kokoamalla Fin -tuolit ruokailutilaasi.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page