top of page
ISKU

Finnlandian uskomattoman ylellinen istuinpehmeys tekee oleskelun sohvalla vastustamattoman mukavaksi. Erinomaisella materiaalisuunnittelulla sohvan istuintyynyt ovat kuitenkin pehmeydestään huolimatta tukevat, jolloin sohvalla on mukavaa sekä istua ergonomisesti, että makoilla mukavasti. Tässä sohvassa muhkeat selkätyynyt ovat irtonaiset ja istuintyynyt on ommeltu kiinni runkoon.

  • Ajaton ja tyylikäs Pohjanmaan Kalusteen sohva

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Muhkeat pehmusteet, kapeat käsinojat

  • Ylellinen istuinmukavuus

  • Sirot ja korkeat jalat helpottavat siivoamista

Finnlandia-sohva sopii laatua ja tyyliä arvostavalle. Taidolla muotoiltu sohva henkii ajatonta, nostalgiansävyistä tunnelmaa, joten se istuu kauniisti monenlaisen sisustuksen keskelle. Estetiikan lisäksi sohvan muotoilussa on otettu huomioon istuinmukavuus, joka sekä tukee, että hellii sohvan käyttäjää.

Finnlandia

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Finnlandia

3-istuttava sohva

Finnlandia-sohvan suunnittelussa on kestävyyden lisäksi panostettu keveyteen, mittasuhteisiin sekä hyvään

istuttavuuteen. Tukeva jousitus yhdessä korkealaatuisten, muotonsa säilyttävien pehmusteiden kanssa

varmistaa istumamukavuuden ja tuotteen kestävyyden, sekä ilmavan rakenteen ansiosta sohva näyttää

sirolta ja siivoaminen käy helposti.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.3-istuttavat sohvat Kaikki sohvat
bottom of page