top of page
ISKU

Pöydässä on vähäeleinen, mutta kuitenkin persoonallinen ilme. Sen teollisuushenkisellä muotoilulla saat kotiisi aivan uutta tyyliä.


  • Miellyttävän leveä pöytä, joka sallii kattauksessa paljon, myös isot katelautaset sekä koristeet mahtuvat

  • Teollinen ilme ja jykevä pöytälevy tekevät pöydästä upean ilmestyksen


Pöydän kansilevy vaikuttaa ilmeeseen paljon. Valitse lankkumainen ilme kahdesta erillisestä lankusta valmistetulla kannella tai pidä kokonaisuus hillitympänä valitsemalla yhtenäinen kansilevy. 


Pöydän saa neljässä eri koossa, suurimman pöydän ääreen istutat juhlapäivänä vaikka koko suvun.

Forest

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Forest

ruokapöytä

Forest -pöytä on trenditietoisen upea valinta. Nykyaikaisen näköisessä pöydässä on tukeva metallinen u-jalka, joka kerää katseita. Jalan saa joko valkoisena tai rouhean mustana. 


Tämän 100 cm leveän pöydän ääressä viihtyy illallisen jälkeen vielä vaikka lautapelejä pelaillessa! Tilaa leveästä pöydästä löytyy runsaille kattauksille maljakoista ja koriste-esineistä luopumatta.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page