top of page
ISKU

Sohvan sopiva istumasyvyys antaa hyvän tuen ja korkeat jalat helpottavat siivousta. Korkeus tuo sohvaan ilmavuuden tunnetta ja ilmeeseen lisää keveyttä. Free palvelee myös vuodesohvana taaten pehmeät unet vierailijoille. Tai mikset rentoutuisi kokovartalon voimin ja katsoisi lempisarjaa avaamalla mekanismin - tehden sohvasta divaanin!


  • Selkeä ja linjakas ulkonäkö palvelee montaa sisustustyyliä

  • Trendikäs korkeajalkainen sohva helpottaa siivousta, kun imurilla pääsee kalusteen alle

  • Helppokäyttöinen vuodesohvamekanismi mahdollistaa yövieraiden majoittamisen

  • Saatavilla useilla tyylikkäillä kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehdoilla

  • Jalat valittavissa kolmesta eri vaihtoehdosta


Pohjanmaan valmistamassa sohvassa runko on valmistettu massiivipuusta, jolla on 20 vuoden takuu. Istuinrungossa on käytetty loviliitoksia ja istuinjousia on aina vähintään neljä per istumapaikka. 


Free on selkeästä muotokielestä pitävän sisustajan valinta. Suoralinjaiseen vuodesohvaan on helppoa yhdistää minkälainen sisustustyyli tahansa ja vieraiden yllättäessä varavuoteen levitys hoituu näppärästi.

Free

vuodesohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Free

vuodesohva

Suositko nykypäivän trendien mukaista sisustustyyliä, käytännöllisyydestä tinkimättä? Linjakas Free-vuodesohva sopii sinun kotiisi! Se henkii vahvasti skandinaavista sisustustyyliä linjakkaalla ja suoraviivaisella ulkonäöllään. 

Ilme on moderni ja muotokieli pelkistetty, mutta istuinmukavuudeltaan kaikkea muuta! Free ei koreile krumeluureilla, mutta No-zag jousitus sekä kaikkien verhoiltujen osien pehmeys tekee vaikutuksen ja takaa rennon oleilun.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat Vuodesohvat Suosikit
bottom of page