top of page
ISKU

Pöydässä on kaunis ja luonnonläheinen ilme ja se tarjoaa tilaa niin perheelle kuin ystäville.


  • Lankuissa tulee kauniisti esiin puun syyt ja sen uniikit muodot

  • Ihanteellinen rustiikkiseen tyyliin, mutta yhdistämällä sen hieman modernimpaankin makuun, tuot kotiisi kauniisti persoonallisuutta

  • Pöytä on tukeva ja sen ääressä on helppo tehdä monenlaisia askareita


Ivalo-pöytä on suunniteltu koko kotia ja koko elämää varten. Jalat ovat valmistettu massiivikoivusta ja ne ovat tässä pöydässä kauniiden lankkulevyjen lisäksi se juttu! 

Vinojalat keventävät pöytää ja niiden kolmihaarainen yläosa tuo pöytään kivan mausteen. Jalat saa mustina tai valkoisina, kanteen on valittavissa jopa kahdeksan eri sävyä.

Ivalo

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Ivalo

ruokapöytä

Kruunaa keittiösi tai ruokailutilasi tällä kauniilla ruokapöydällä. Ivalo on upea lankkupöytä, joka koostuu kahdesta leveästä lankusta. Ne ovat valmistettu massiivitammesta ja niiden väliin jää pieni rako, joka tuo persoonallisen lisän pöytään. 


Ivalo-ruokapöydän yksinkertainen muotoilu sallii koota ruokapöydän ympärille monenlaisia tuoleja.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page