top of page
ISKU

Korkeakimmoinen vaahtomuovi tuo lepotuoliin ryhdikkään ilmeen, mutta ei jätä kylmäksi istuinpehmeydellään. Tämä tuoli on vastustamattoman mukava.


  • Valittavissa oman maun mukaan joko kapeat tai leveät käsinojat

  • Saman sarjan sohva saatavilla kahden tai kolmen istuttavana sekä erilaisilla kulmilla

  • Moduuliosilla personoit sohvasi omiin tarpeisiisi sopivaksi


Viimeistele tuolisi ilme useista kangas- tai nahkaverhoiluvaihtoehdoista. Kapeiden ja korkeiden jalkojen ansiosta lepotuoli ei isonakaan kokonaisuutena näytä raskaalta. 

Joy

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Joy

2,5-istuttava sohva

Joy

3-istuttava sohva

Joy

modulisohva

Joy

rahi

Joy

tuoli

Nimensä mukaisesti Joy tarjoaa iloa ja istuinmukavuutta vuosikymmeniksi eteenpäin. 


Upeat verhoiluvaihtoehdot sekä pyöreä muotokieli tekevät tuolista ylellisen ja kutsuvan. Käperry nojatuolin kulmaan, kääriydy vilttiin ja upota itsesi lempikirjasi sivuille seikkailuihin mukaan.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page