top of page
ISKU

Tuoliin on saatavana eri verhoilumateriaaleja niin struktuuripintaisista sekä laadukkaista verhoilukankaista kulutusta kestäviin, sekä helppohoitoisiin nahkavaihtoehtoihin. Lisäksi tuolissa on metallinen kahva vakiona selkänojan yläosassa, jonka avulla tuoli on helposti liikuteltavissa.


  • Moderni ja elegantti ruokatuoli

  • Istuinosa ympäriverhoiltu

  • Tyylikkäät metallijalat

  • Räätälöitävissä omaan sisustukseen sopivaksi

  • Kauniit yksityiskohdat

  • Käsityönä valmistettu kestävä kaluste

  • Toimitetaan valmiiksi koottuna


Kuura-ruokatuolin räätälöitävyys sekä elegantti muotoilu tekevät tuolista sopivan monenlaiseen ympäristöön. Valitsemalla itseäsi miellyttävän verhoilukankaan sekä rungon värin, tuoli on varmasti juuri sinun kotiisi sopiva.


Voit valita verhoilumateriaalin sadoista kangas- tai nahkavaihtoehtoehdoista ja voit valita tuolin ruostumattomien teräsjalkojen sekä kahvan värin joko metallisena, mustan tai valkoisen värisenä. Lisäksi tuoli on saatavana myös kahva selkänojan takaosaan kiinnitettynä tai kokonaan ilman kahvaa.

Kuura

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Kuura

ruokatuoli

Moderni ja kaunis Kuura-ruokatuoli on yhdistelmä eleganttiin seurusteluun sopivaa linjakasta muotokieltä sekä juhlallisen ilmeen antavaa metallin hohdetta. 

Täysin verhoillun istuinosan istuinmukavuus viimeistelee ruokailunautinnon.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page